Zangles/Workshops

https://www.instagram.com/automoyka_himchistka_kiev Instagram Блеск En als je zelf plezier hebt in zingen wat is dan leuker dan andere mensen mee te nemen in je enthousiasme, en ze tools aan te rijken waardoor het plezier in het zingen nog groter wordt.

https://www.facebook.com/KievBlesk/ Facebook Блеск Bij mij kun je op vele manieren leren zingen. Privéles of met anderen.

Instagram Детейлинг Zo is er de workshop ‘Facebook Автостудия Глянец here Zing Jezelf’, waarbij we naast zangtechniek ook op zoek gaan naar ieders eigen geluid en hoe je jezelf laat meeklinken in een lied.
Zing je graag, maar vindt je de stap voor een workshop te groot of te spannend. Dan is het https://www.facebook.com/detailing.com.ua Facebook Детейлинг Zang Atelier een prima oplossing. Daar ligt de nadruk op sámen zingen. Zang Atelier wordt regelmatig georganiseerd. Iedereen is van harte welkom.
Deze workshops geef ik samen met coach Inge Witsiers.

Instagram Автостудия Глянец here  

Nieuwe data:Flyer ZangAtelier 2015

Volgen later.

 

 

 

 

 

 

En natuurlijk geef ik ook privélessen. Lessen van een uur om de week of een half uur iedere week. Aan het eind van een lesseizoen is er een leerlingenpresentatie. Hartstikke leuk! Genoeg mogelijkheden om je zangkunsten, en het plezier in zingen te vergroten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met mij.

 

Comments are closed.