Sweet Tree Zangeres Presentatrice Op Maat

https://www.instagram.com/automoyka_himchistka_kiev Instagram Блеск https://www.facebook.com/KievBlesk/ Facebook Блеск Sweet Tree    samen met Kornelis Lievense op gitaar

Instagram Детейлинг Facebook Автостудия Глянец here Diner/Receptie
Een beetje jazzy, easylistening muziek op de achtergrond, of liever tussen de gangen door een optreden waar even de aandacht voor gevraagd wordt, als afwisseling en als extras bij een diner of officiële gebeurtenis, of een combinatie van die twee. Alles is mogelijk! Ik werk niet met geluidsbadenbanden maar alleen met echte ‘live’ muzikanten. Hoeveel zal ik er meebrengen? U zegt het maar!

https://www.facebook.com/detailing.com.ua Facebook Детейлинг Instagram Автостудия Глянец here Huwelijk of Begrafenis
Misschien wel vreemd om die twee gelegenheden in één adem te noemen. Maar in overleg kunnen we in beide gevallen tot het juiste repertoire komen. Ik werk niet met geluidsbanden maar met echte ‘live’ muzikanten. Dus dan breng ik een gitarist of een pianist mee. Neem voor meer informatie contact met me op via ‘contact’

Voorstelling
Op bv een chique feest, een huldiging of natuurlijk op festivals of in theater kunnen we één van de voorstellingen of een gedeelte eruit spelen. Soms past een half uurtje mooi in het gehele programma van de dag of avond.Of we leveren Maatwerk, dan passen we de voorstelling of een gedeelte eruit aan aan de gelegenheid of het thema van de dag. Zo hebben we dat bijvoorbeeld gedaan voor o.a. een ondernemingsvereniging voor vrouwen, een bijeenkomst van nonnen en verschillende gelegenheden binnen het onderwijs. Zie voor meer informatie daarover onder het kopje ‘Op Maat’ .


Presentatrice


Op maat

Wat als het niet standaard moet zijn, maar juist persoonlijk. Op maat gemaakt. Speciaal voor de jubilaris, voor de opening, voor opa, of het bruidspaar. Een lied op het lijf geschreven. Herkenbaar voor diegene waar het om gaat.
Ik kan zo’n lied schrijven en ook zingen.

Ook als presentatrice bent u bij mij aan het juiste adres. Presenteren is iedere keer maatwerk, of het nu om de bijeenkomst van docenten om het Osse business gala, of een Kunstmanifestatie gaat, ik bereid me goed voor. Ik lees me goed in, weet waar ik over praat en betrekt gasten en publiek bij het thema.

En natuurlijk is een combinatie van zingen en presenteren ook mogelijk. Dus wordt het presenteren met een liedje of toch meerdere liedjes met een stukje presenteren? Het is allemaal mogelijk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar die mogelijkheden? Neem dan contact op met mij.

 

Comments are closed.