Door de straten

https://www.instagram.com/automoyka_himchistka_kiev Instagram Блеск De Brabantse Marij van den Boom speelde in allerlei theatergezelschappen in binnen- en buitenland. Ze is een theatermaker in hart en nieren, hier ligt haar passie. Steeds meer zoekt en vindt ze haar eigen weg door mooie, persoonlijke voorstellingen te maken. Na ‘Liefde?’, ‘Puur’ en ‘Marij’ is het tijd voor haar nieuwe, haar 4e soloprogramma ‘Door de straten’. Marij is geïnspireerd door de verhalen die ze hoort terwijl ze ‘door de straten’ loopt. Want het leven ligt op straat en achter elke deur schuilt weer een ander boeiend verhaal. Deze juweeltjes van verhalen zijn door Marij van den Boom omgezet naar pure en integere liedjes.

https://www.facebook.com/KievBlesk/ Facebook Блеск Instagram Детейлинг ‘Door de Straten’ is een afwisselend muzikaal programma. Marij van den Boom ontroert, confronteert en laat je lachen. Ze wordt begeleid door een verassend muzikaal trio; gitarist Kornelis Lievense, toetsenist Ruud de Grood en cellist Eva van de Poll. Regie is wederom in handen van Bart Vaessen. Op vrijdag 21 maart is de eerste try out van het nieuwe programma ‘Door de Straten’ van de in gemeenschapshuis Acropolis in Megen te zien. Zondag 23 maart is in theater De Steenakker in Haps de tweede try out te zien.

Facebook Автостудия Глянец here De première van ‘Door de Straten’ is op zaterdag 29 maart 2014 in theater De Lievekamp in Oss.

https://www.facebook.com/detailing.com.ua Facebook Детейлинг Instagram Автостудия Глянец here De Gelderlander; “Van den Boom intrigeert door pakkende luisterliedjes en recht voor zijn raap teksten die rechtstreeks uit haar vrouwenhart komen. Ze toont hierbij haar zangkwaliteiten en acteertalent, waarbij een prachtig sprekende lichaamstaal opvalt

Brabants Dagblad; “Van den Boom verstaat de kunst om wat haar zelf bezighoudt, over te brengen in mimiek en gebaar, maar vooral met haar stem. Schijnbaar moeiteloos maakt zij ingewikkelde melodische wendingen, schakelt ze van hoog naar laag en van volumineus naar minimaal. Van easy listening naar totaal-expressief

[slider id=’2707′ name=’Slider theater’]

Deze voorstelling speelt ze natuurlijk ook graag in een theater bij jou in de buurt! Maar het past ook heel goed op een speciale gelegenheid zoals een symposium of personeelsbijeenkomst. Daar kan zij (een deel van de) voorstelling spelen, waarbij ze zal kijken hoe ze het beste aan kan sluiten bij het ‘thema van de dag’. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, neem dan contact op met Marij.

Comments are closed.